Retouren en Ruilen

GEPERSONALISEERDE SIERADEN
De meeste sieraden van Duton zijn gepersonaliseerd en hebben een uniek karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval contact op. Stuur een mail naar onze klantenservice op het volgende e-mailadres: info@duton.nl.
 
Vermeld hierbij je ordernummer en stuur altijd een foto mee van het sieraad zodat wij je zo goed en snel mogelijk verder kunnen helpen! 
NIET- GEPERSONALISEERDE SIERADEN
Niet-gepersonaliseerde sieraden (zonder gravure) kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor actuele tarieven.
Wegens hygiënische redenen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.
Hoe retourneer ik mijn order?
  • Het sieraad dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden is.
  • Neem contact op met onze klantenservice op het email adres: info@duton.nl. Zij nemen jouw retour in behandeling. Vermeld hierbij je ordernummer zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen. (De verzender (jij) bent verantwoordelijk tot de zending bij ons is aangekomen).
  • Het is belangrijk dat je het retourformulier wat je vanuit de klantenservice ontvangt, volledig invult en samen met het sieraad retour stuurt. Anders kunnen wij helaas je retour niet verwerken.
 
Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. Het gehele retourproces duurt maximaal 10 werkdagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retourtype). Houd er rekening mee dat we de verzendkosten van je oorspronkelijke order niet vergoeden.
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Return To Shop

Add Order Note Edit Order Note
Add A Gift Wrap
Add A Coupon

Do you want a gift wrap? Only

Add A Gift Wrap

Add A Coupon

Coupon code will work on checkout page