Retouren en Ruilen

GEPERSONALISEERDE SIERADEN
De meeste sieraden van Duton zijn gepersonaliseerd en hebben een uniek karakter. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval contact op. Stuur een mail naar onze klantenservice op het volgende e-mailadres: info@duton.nl.
 
Vermeld hierbij je ordernummer en stuur altijd een foto mee van het sieraad zodat wij je zo goed en snel mogelijk verder kunnen helpen! 
NIET- GEPERSONALISEERDE SIERADEN
Niet-gepersonaliseerde sieraden (zonder gravure) kunnen geretourneerd of geruild worden binnen 14 dagen vanaf de bezorgdatum. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Raadpleeg de website van de vervoerder voor actuele tarieven.
Wegens hygiënische redenen kunnen oorbellen niet geruild of geretourneerd worden.
Hoe retourneer ik mijn order?
  • Het sieraad dient in dezelfde staat geretourneerd te worden als waarin deze verzonden is.
  • Neem contact op met onze klantenservice op het email adres: info@duton.nl. Zij nemen jouw retour in behandeling. Vermeld hierbij je ordernummer zodat wij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen. (De verzender (jij) bent verantwoordelijk tot de zending bij ons is aangekomen).
  • Het is belangrijk dat je het retourformulier wat je vanuit de klantenservice ontvangt, volledig invult en samen met het sieraad retour stuurt. Anders kunnen wij helaas je retour niet verwerken.
 
Je ontvangt een e-mailbevestiging zodra we je retourzending ontvangen en verwerkt hebben. Het gehele retourproces duurt maximaal 10 werkdagen (afhankelijk van drukke periodes en jouw retourtype). Houd er rekening mee dat we de verzendkosten van je oorspronkelijke order niet vergoeden.
Dimanche, Lundi, Mardi, Mercredi, Jeudi, Vendredi, Samedi
Janvier,Février,Mars,Avril,Mai,Juin,Juillet,Août,Septembre,Octobre,Novembre,Décembre
Articles en stock insuffisant. Plus que [max] en stock.
Ajouter à la liste d'enviesParcourir la liste d'enviesSupprimer la liste d'envies
Panier d'achat

Votre panier est vide.

Return To Shop

Ajouter un message à votre commande Editer la note de votre commande
Ajouter un emballage cadeau
Ajouter un code de réduction

Souhaitez-vous un emballage cadeau ? Seulement

Ajouter un emballage cadeau

Ajouter un code de réduction

Le code de réduction fonctionnera au moment du paiement